Επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα και στην Διεύθυνση Τροχαίας Ξάνθης

Τα ανώτερα στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος και της Διεύθυνσης Τροχαίας της πόλης μας επισκέφτηκε την περασμένη Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου αντιπροσωπεία του συλλόγου μας για να τα ευχαριστήσει και να τα βραβεύσει για την έμπρακτη στήριξη και την ουσιαστική συμβολή τους στην επιτυχία της διοργάνωσης του 3ου Δημοκρίτειου Ημιμαραθωνίου.
Τα μέλη μας στο πλαίσιο της συναντήσεως εξήραν το πολυσήμαντο έργο των δυνάμεων της αστυνομίας και της τροχαίας ευχαριστώντας τους παράλληλα για την προσφορά τους καθώς και για την καθοριστική συμβολή τους στην κυκλοφοριακή ρύθμιση και των μέτρων ασφαλείας του αγώνα. Στην συνέχεια παρέδωσαν στους προϊστάμενους των αντίστοιχων μονάδων από ένα τιμητικό δίπλωμα και ένα συλλεκτικό μετάλλιο του αγώνα.

Περισσότερα...

Ευχαριστίες προς τη Φωτογραφική Λέσχη της ΦΕΞ

Ευχαριστούμε θερμά τη Φωτογραφική Λέσχη της ΦΕΞ για την πλούσια φωτογραφική κάλυψη που μας παρείχε στην διοργάνωση απαθανατίζοντας τους δρομείς σε πολλά σημεία της διαδρομής. Την ευχαριστούμε για την παρουσίαση της φωτογραφικής δουλειάς της η οποία είναι αποτέλεσμα παραγωγής, δημιουργίας και επεξεργασίας της ομάδας των μελών της υπό την καθοδήγηση του Πασχάλη Ξανθόπουλου τον οποίο τον ευχαριστούμε ιδιαιτέρως. Συγκεκριμένα ευχαριστούμε, την Κυριακή Βασιλικού, τον Παναγιώτη Διαμαντίδη, την Δέσποινα Καραπαπάζογλου, τον Κωνσταντίνο Κοτσώνη, τον Ευστάθιο Παπαδόπουλο, τον Ιωάννη Χατζηιωάννου, τον Θεόδωρο Βρεττό, την Μαρία Μπολιαρίτη και την Μαρία Σαρρίδου.
Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στο αξιόλογο έργο σας και φυσικά σε συνέχεια των συναντήσεών μας και τις υποστήριξης, παρέχοντάς μας την εξαίρετη εθελοντική δουλειά σας στους επικείμενους αγώνες μας.

Εκ του Δ.Σ. και της Οργανωτικής επιτροπής του Αγώνα.

Πρόσκληση εγγραφής νέων μελών

Αν σας αρέσει το τρέξιμο και έχετε την ανησυχία και τη διάθεση να αντιδράσετε  στην απάθεια και την αποξένωση στην οποία μας ωθεί ο σύγχρονος τρόπος ζωής, τότε σας καλούμε κοντά μας να γίνεται μέλος της οικογένειας του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Ξάνθης "Xanthi Runners". 

Αν είσαι και εσύ ανάμεσα σε όλους αυτούς που, θέλουν στο τρέξιμό μας να έχουν παρέα, για να περνάμε ακόμη καλύτερα θέλουμε να έρθεις κι εσύ μαζί μας. Δεν έχει σημασία αν είσαι προχωρημένος ή αρχάριος στο τρέξιμο. Ακόμη και αν δεν έχεις ξανατρέξει ποτέ, σου υποσχόμαστε πως το τρέξιμο είναι για όλους. Το τρέξιμο είναι άκρως αγχολυτικό! Τρέξε μαζί μας είτε αποκλειστικά για την υγεία σου είτε για να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου σε αγώνες δρόμου. Το πιο σημαντικό είναι η χαρά της συμμετοχής, για αυτό έλα κοντά μας να ζήσουμε ωραίες στιγμές.

Η εγγραφή νέων μελών στο σύλλογο μας και η καταβολή της ετήσιας συνδρομής από τα μέλη, γίνεται προσωρινά από το κατάστημα Φάρμα (Πυργελής Ιωάννης) Καπνεργατών & Ναυαρίνου Γωνία και από το κατάστημα ΒΙΟΚΟΣΜΟΣ Βιολογικά - Οικολογικά Προϊόντα (Άκης Γκορόγιας) Ελπίδος 21, Ξάνθη και στο ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων. Η διαδικασία εγγραφής περιλαμβάνει τη συμπλήρωση της σχετικής αίτησης  και ολοκληρώνεται με την καταβολή  του αντιτίμου 15€ ως εγγραφή και ως συνδρομή έτους. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2541024999. Ο Α.Π.Σ. Δρομέων Ξάνθης είναι παρών και στο διαδίκτυο, στη διεύθυνση www.xanthirunners.gr και στο Facebook (https://www.facebook.com/groups/196751417180613/)

Ο Σύλλογος μας, εκφραστής του δρομικού κινήματος και του μαζικού αθλητισμού στην πόλη μας, δηλώνει παρόν και συνεχίζει δυναμικά!

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                Ο Γραμματέας

Ιωάννης Πυργελής                                      Σεραφείμ Βασιλειάδης

Η Ομαδική Συμμετοχή των Xanthi Runners στον 4ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης


Ομαδική φωτογραφία των αθλητών του Συλλόγου πριν την εκκίνηση του 3ου Νυχτερινού Ημιμαραθώνιου Θεσσαλονίκης

Ο Α.Π.Σ. Δρομέων Ξάνθης “Xanthi Runners” θα συμμετάσχει στον 4ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης 2015 και στον παράλληλο Δρόμο Υγείας των 5.000μ. που θα διεξαχθούν το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015 στην Θεσσαλονίκη, με μια μεγάλη ομάδα 35 δρομέων. Η λίστα με τα μέλη μας που θα λάβουν μέρος είναι:

Περισσότερα...

Στον απόηχο του 1ου Δημοκρίτειου Ημιμαραθωνίου

Ο 1ος Δημοκρίτειος Ημιμαραθώνιος πέρασε στην Ιστορία. Μια νέα διοργάνωση, που παρ' όλες τις αντιξοότητες, τις δύσκολες στιγμές, την απειρία της πρώτης φοράς, με  ενδεχομένως λάθη και παραλήψεις, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία 

Πάνω από 1300 αθλητές-τριες κάθε ηλικίας από διάφορα μέρη της Ελλάδας, δρομείς υγείας, η αφρόκρεμα του ελληνικού στίβου στους δρόμους αντοχής και ημιαντοχής, καθώς και μαθητές και Α.Μ.Ε.Α. , όλοι τους με απίστευτο ενθουσιασμό κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία της πόλης μας, δίνοντάς της ένα μοναδικό χρώμα. Στάθηκαν στη γραμμή της εκκίνησης, ξεπερνώντας πραγματικά κάθε μας προσδοκία και έλαβαν μέρος στον Ημιμαραθώνιο δρόμο, στον λαϊκό αγώνα των πέντε χιλιομέτρων και στον αγώνα των χιλίων μέτρων για μαθητές Δημοτικού και Α.Μ.Ε.Α..

Περισσότερα...