Διάθεση δωρεάν συμμετοχών σε αγώνες

Ο Σύλλογος Δρομέων Ξάνθης σε συνεννόηση με διοργανωτές αγώνων  θα εξασφαλίζει  δωρεάν συμμετοχές προς τα ενεργά μέλη του.

Η διαδικασία που θα ακολουθείται έχει ως εξής:

      * ανακοίνωση του αριθμού των δωρεάν συμμετοχών

      * δήλωση επιθυμίας για δωρεάν συμμετοχή μέσω e-mail στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

      * διεξαγωγή κλήρωσης  

Η αρχή γίνεται με τον αγώνα «Paggaio Trail Run», όπου έχουν εξασφαλιστεί δύο (2) δωρεάν συμμετοχές για τις οποίες θα γίνει κλήρωση μεταξύ των ενεργών μελών που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον έως την Κυριακή 15-04-2018.

Η κλήρωση θα διεξαχθεί πριν την έναρξη της ομαδικής προπόνησης τη Δευτέρα 16-04-2018 στο χώρο του πάρκινγκ της Ιεράς Μονής  Παναγίας Καλαμούς.

Εκ μέρους του Δ.Σ.

                   Ο πρόεδρος                                                               Ο γραμματέας

 

                Πυργελής Ιωάννης                                                 Ξανθόπουλος  Λεωνίδας

Αποτελέσματα εκλογών Α.Π.Σ. ΔΡΟΜΕΩΝ ΞΑΝΘΗΣ

Την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018 και ώρα 19:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ξενοδοχείου Νέστος πραγματοποιήθηκε η ετήσια γενική συνέλευση και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών την Παρασκευή 23/3/2018 και ώρα 21:00 ακολούθησε η συγκρότηση σε σώμα του Δ.Σ. και μετά από ψηφοφορία ομόφωνα ανακηρύχθηκαν οι :

 

  1. Πυργελής Ιωάννης (πρόεδρος)
  2. Δασκαλόπουλος Αθανάσιος (αντιπρόεδρος)
  3. Ξανθόπουλος Λεωνίδας (γεν. γραμματέας)
  4. Τριανταφύλλου Κωνσταντίνος (ταμίας)
  5. Μαρκίδης Παντελής (έφορος)
  6. Γκορόγιας Βασίλειος (μέλος)
  7. Στάθη Σταυρούλα (μέλος)

 

Το Δ.Σ. εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τα μέλη που έλαβαν μέρος στην εκλογική διαδικασία.

Η συμβολή όλων, με την ενεργή και άμεση συνεργασία του Δ.Σ. και των μελών, κρίνεται απαραίτητη για την επίτευξη των στόχων που τέθηκαν, στηρίζοντας με τον τρόπο αυτό το έργο του Συλλόγου Δρομέων Ξάνθης.

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Αγαπητά μέλη,
Υπενθυμίζουμε ότι η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της εξελεγκτικής επιτροπής, θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 21 Μαρτίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ξενοδοχείου Νέστος.
Αγαπητά μέλη, παρακαλείστε όλοι θερμά να μείνετε κοντά στον σύλλογο και να βοηθήσετε με την ενεργή παρουσία σας την παραπάνω προσπάθεια έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η αποτελεσματικότητα των διαδικασιών και η αξιοπιστία εκλογής ενός ισχυρού Διοικητικού Συμβουλίου, ικανού να διαχειριστεί αποτελεσματικά τα κεκτημένα και τη θεσμική αξιοπιστία του Συλλόγου. Η παρουσία όλων σας είναι απαραίτητη.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Η απερχόμενη Διοίκηση του Συλλόγου

Οι υποψηφιότητες εκλογής του νέου διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου του ΑΠΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΞΑΝΘΗΣ «XANTHI RUNNERS»

Αγαπητά μέλη,

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση σας ανακοινώνουμε ότι σήμερα στις 18/03/2018, ημέρα Κυριακή και ώρα 12 μεσημβρινή, ολοκληρώθηκε η διαδικασία δήλωσης υποψηφιοτήτων για τις προσεχείς εκλογές ανάδειξης του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας.
Ακολουθούν τα ονόματα των υποψηφίων:

1. Γκορόγιας Άκης
2. Πάντος Δημήτριος
3. Μαρκίδης Παντελής
4. Τριανταφύλλου Κωνσταντίνος
5. Δασκαλόπουλος Αθανάσιος
6. Στάθη Σταυρούλα
7. Πυργελής Ιωάννης
8. Ξανθόπουλος Λεωνίδας
9. Βασιλειάδης Σεραφείμ
10. Πολυμένης Απόστολος

 

Υπενθυμίζουμε ότι η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της εξελεγκτικής επιτροπής, θα πραγματοποιηθεί στις 21 Μαρτίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ξενοδοχείου Νέστος.

Αγαπητά μέλη, παρακαλείστε όλοι θερμά να μείνετε κοντά στον σύλλογο και να βοηθήσετε με την ενεργή παρουσία σας την παραπάνω προσπάθεια έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η αποτελεσματικότητα των διαδικασιών και η αξιοπιστία εκλογής ενός ισχυρού Διοικητικού Συμβουλίου, ικανού να διαχειριστεί αποτελεσματικά τα κεκτημένα και τη θεσμική αξιοπιστία του Συλλόγου. Η παρουσία όλων σας είναι απαραίτητη.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Η απερχόμενη Διοίκηση του Συλλόγου.

Στις 21 Μαρτίου η Ετήσια Γενική Συνέλευση και οι εκλογές του Συλλόγου μας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δρομέων Ξάνθης, με την υπ΄αριθμό 1/10-1-2018 πράξη του και έχοντας υπόψη του το άρθρο 18 του ισχύοντος καταστατικού του Συλλόγου, αποφάσισε ομόφωνα την προκήρυξη της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης στην οποία θα πραγματοποιηθούν και οι Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής, όπως προβλέπεται κάθε δύο χρόνια από το Καταστατικό και καλεί  όλα τα μέλη του, τους δρομείς και τους φίλους του συλλόγου να δώσουν το παρόν.

Η πρώτη συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018 και ώρα 19:00, στον χώρο της αίθουσας συνεδριάσεων του Ξενοδοχείου Νέστος, εφ’ όσον υπάρχει η απαιτούμενη απαρτία. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Δεύτερη Επαναληπτική Τελική Συνεδρίαση, θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα, στον ίδιο χώρο και ώρα 19:30 ανεξαρτήτως αριθμού των παρόντων μελών.

Περισσότερα...