Ανθρωπιστική δράση αλληλεγγύης στους πληγέντες του Δήμου Μάνδρας Αττικής

Ο Σύλλογός μας μαζί με την ομάδα μπάσκετ της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ παίρνουμε την πρωτοβουλία και σας καλούμε όλους να σταθούμε αλληλέγγυοι στους δοκιμαζόμενους κατοίκους της Δυτικής Αττικής, θύματα της θεομηνίας που έπληξε τα σπίτια τους και τη ζωή τους.

Με την ευκαιρία του 4ου Δημοκρίτειου Ημιμαραθώνιου Δρόμου Ξάνθης και του αγώνα μπάσκετ της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ με την ομάδα του Γ.Σ. ΕΛΙΜΕΙΑΣ Κοζάνης, θα συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης προκειμένουνα αποσταλούν στους πληγέντες του Δήμου Μάνδρας Αττικής.

 

ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΝΔΡΑΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΔΗ:

  • ΡΥΖΙ, ΖΑΧΑΡΗ, ΑΛΕΥΡΙ, ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ
  • ΣΚΟΝΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ
  • ΧΛΩΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ

 

Η συλλογή των ειδών αυτών θα γίνει: :

  • Το ΣΑΒΒΑΤΟ 25/11 στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης, από τις 9:00 έως τις 13:00
  • Την ΚΥΡΙΑΚΗ 26/11 στο Κλειστό Γυμναστήριο «Χριστίνα Χριστοδούλου» στο Εύμοιρο, από τις 15:00 έως τις 19:00.

 

Εκ του ΔΣ

Ο Δήμος Ξάνθης τίμησε την ανιδιοτελή προσφορά συμπατριωτών μας που αποτελούν πρότυπο για κάθε κοινωνία

Στο ισόγειο του Δημαρχείου Ξάνθης την παραμονή των Ελευθερίων της πόλης, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης οι βραβεύσεις Ξανθιωτών για την προσφορά τους στην πόλη. Αναμεσά τους βραβεύτηκε για την προσφορά του στον αθλητισμό της πόλης μας ο Αθανάσιος Μπαμπάτσος, ο αθλητής πρότυπο στο δρομικό κίνημα και μέντορας πολλών αθλητών της πόλης μας, άνθρωπος σεμνός χαμηλών τόνων ο οποίος αφιέρωσε το βραβείο στους γονείς που προτρέπουν τα παιδιά τους να βρίσκονται στον αθλητισμό.
Θανάση ο σύλλογος μας σου εύχεται να είσαι πάντα γερός και μέχρι τα βαθιά σου γεράματα να συνεχίσεις να ασχολείσαι με την μεγάλη σου αγάπη που ήταν και παραμένει το τρέξιμο.

Εκ του ΔΣ του ΑΠΣ Δρομέων Ξάνθης.

Ομαδική Εγγραφή Μελών στον 6ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

 

Ο Α.Π.Σ. Δρομέων Ξάνθης “Xanthi Runners” θα συμμετάσχει στους αγώνες του 6ου Διεθνή Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης 2017 και τους παράλληλους τον Δρόμους Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. που θα διεξαχθούν το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017 στην Θεσσαλονίκη. Όσοι λοιπόν υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής και καταθέσουν χρήματα μέσω του συλλόγου μας, θα έχουν ειδικές τιμές κατά 8 €, φθηνότερες.

Περισσότερα...

Εγγραφές για τον 35ο αυθεντικό μαραθώνιο της Αθήνας «ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ» και τους αγώνες 5 και 10 χλμ

Ο ΑΠΣ Δρομέων Ξάνθης «XANTHI RUNNERS» ξεκίνησε τις εγγραφές για τον 35ο αυθεντικό μαραθώνιο της Αθήνας «ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ» και τους αγώνες 5 και 10 χλμ που θα διεξαχθούν στην Αθήνα στις 12/11/2017.

Ο ΣΕΓΑΣ και η Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων, μέλος της οποίας είναι και ο σύλλογός μας, θέλοντας να αναδείξουν την κοινωνική διάσταση του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας που είναι αφιερωμένος στην μνήμη του Γρηγόρη Λαμπράκη, έχουν συμφωνήσει, ήδη από το 2006, ότι όλα τα μέλη Συλλόγων Δρομέων Υγείας θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών με το συμβολικό ποσό των 10 Ευρώ ανά δρομέα, τόσο για την συμμετοχή τους στο Μαραθώνιο Δρόμο όσο και για τους Αγώνες Δρόμου 5χλμ και 10 χλμ. (ενώ για το ενισχυμένο πακέτο 25€), με την προϋπόθεση ότι οι δηλώσεις συμμετοχής τους θα γίνουν μέσω των Συλλόγων τους και θα υποβληθούν ομαδικά.

Περισσότερα...

ΝΕΟΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΩΝ XANTHI RUNNERS Marathon PLOVDIV 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Ο Σύλλογός μας, με προηγούμενη ανακοίνωσή του αποφάσισε να διοργανώσει το Σάββατο στις 29 Απριλίου 2017 διήμερη ομαδική εκδρομή, προκειμένου να συμμετάσχει στον Διεθνή Μαραθώνιο και Ημιμαραθώνιο της Φιλιππούπολης οι οποίοι θα διεξαχθούν την Κυριακή στις 8.00 το πρωί στις 30 Απριλίου. Παράλληλα το Σάββατο 29 Απριλίου διοργανώνεται στις 10 π.μ. αγώνας δρόμου τριών (3) χιλιομέτρων με την ονομασία «Ambelino Kids Run» για παιδιά ηλικίας από 6 μέχρι 13 ετών.

Μετά από επικοινωνία με τους διοργανωτές μας ζητήθηκε άμεσα και ως το τέλος της βδομάδας (12-03-2017) να τους αποστείλουμε τον συνολικό αριθμό των αθλητών που θα συμμετάσχουν ανά αγώνισμα καθώς και τον αριθμό των συνοδών που θα θελήσουν να ταξιδέψουν, για να μας στείλουν στην συνέχεια την ακριβή κατανομή τους κόστους της εκδρομής των αθλητών και των συνοδών καθώς και το πρόγραμμα του ταξιδιού. Το πακέτο που θα διαμορφωθεί περιλαμβάνει: την εγγραφή του αγώνα, την μεταφορά με λεωφορείο από Ξάνθη στην Φιλιππούπολη και πίσω και την διαμονή σε ξενοδοχείο 3 αστέρων για 1 διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο. Το κόστος θα κυμανθεί περίπου στα 90€ και ίσως πιο κάτω για τους Αθλητές. Για τους συνοδούς το πακέτο θα είναι μειωμένο κατά το ποσό της εγγραφής του αγώνα. Η οριστική τιμή του θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετεχόντων.

Περισσότερα...