Συνδιοργανωτές
Αγώνων


Δήμος Ξάνθης

 

Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης

 

 

 

 

Εκδρομή για συμμετοχή στον 2ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Αδριανούπολη-Καστανιές

Ο Σύλλογός μας, σε συνεργασία με μέλη του συλλόγου δρομέων (ΣΔΥ) Θεσσαλονίκης, διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά, το Σάββατο στις 13 Ιουνίου 2015 διήμερη ομαδική εκδρομή, προκειμένου να συμμετάσχει στον 2ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Αδριανούπολη-Καστανιές ο οποίος γίνεται στα πλαίσια της Ελληνο-Τουρκο-Βουλγαρικής Φιλίας με σύνθημα «Τρέχουμε για την Φιλία» και που θα διεξαχθεί την Κυριακή το πρωί στις 14 Ιουνίου.

Περισσότερα...

Ανακοίνωση ημέρας και ώρας αναχώρησης εκδρομής με πούλμαν των Xanthi Runners στο Δίον Πιερίας για την συμμετοχή στον 6ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο «ΔΙΟΝ»

Αγαπητά Μέλη Φίλοι Δρομείς,
Σε συνέχεια της ανακοίνωσης μας για την ανωτέρω εκδρομή σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα.
Όσοι θα συμμετάσχετε στην μονοήμερη εκδρομή μας για το Δίον της Πιερίας προκειμένου να συμμετάσχετε στον 6ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο «ΔΙΟΝ» παρακαλείστε την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 το πρωί, να βρίσκεται μπροστά στο κατάστημα delivery Orange που βρίσκεται στο 2ο χλμ. Ξάνθης – Καβάλας. Η αναχώρηση θα γίνει ακριβώς στις 06:00 ώρα το πρωί. Παρακαλείστε να είστε έγκαιρα στο σημείο αναχώρησης για την ομαλή πραγματοποίηση της εκδρομής.

Σας γνωρίζουμε ότι το συνολικό κόστος για κάθε Δρομέα είναι 20 ευρώ περίπου και περιλαμβάνει:
Μετάβαση - επιστροφή των Δρομέων, Ξάνθη – Δίον Πιερίας (πούλμαν 20 θέσεων-πλήρες)

Εκδρομή στο Δίον Πιερίας για συμμετοχή στον 6ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο «ΔΙΟΝ»

Ο Σύλλογός μας διοργανώνει την Κυριακή στις 8 Μαρτίου 2015
ομαδική εκδρομή αυθημερόν με Λεωφορείο στο ΔΙΟΝ της Κατερίνης προκειμένου να συμμετάσχει στον 6ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο «ΔΙΟΝ» καθώς επίσης και όσοι το θελήσουν στον παράλληλο αγώνα των 5 χλμ «Σωτήριος Ζγιάλτος», που θα διεξαχθούν την Κυριακή το πρωί της ίδιας μέρας. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:30 π.μ. για τον Ημιμαραθώνιο και 10:40 για τον αγώνα 5 χλμ.
Για να θεωρείται έγκυρη η συμμετοχή, καλούνται τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου καθώς και εκείνοι που θέλουν να συμμετάσχουν απλά ως εκδρομείς, να εκδηλώσουν την συμμετοχή τους έως το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου στο κατάστημα Φάρμα (Πυργελής Ιωάννης) Καπνεργατών & Ναυαρίνου Γωνία και στο ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων προσκομίζοντας συμπληρωμένη την παρακάτω αίτηση συμμετοχής και το κόστος συμμετοχής του αγώνα που είναι: 5€ για τον Ημιμαραθώνιο. Ο αγώνας των 5 χιλιομέτρων είναι Δωρεάν αλλά απαιτείτε και σε αυτόν η συμπλήρωση της αίτησης.

Περισσότερα...

Εκδρομή στη Βαρκελώνη

Οι Xanthi Runners προτίθενται να οργανώσουν εκδρομή στην Βαρκελώνη, την πρωτεύουσα της Καταλονίας στην Ισπανία, για τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στους αγώνες Ultra Trail Barcelona 2015 αλλά και για αυτούς που θέλουν να εκδηλώσουν την συμμετοχή τους ως εκδρομείς. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις 25 Απριλίου, αναφέρονται στους δρομείς ορεινού τρεξίματος και περιλαμβάνουν τα τέσσερα παρακάτω αγωνίσματα:
- Speed Trail Barcelona απόστασης 21 km και ±750m θετικής υψομετρικής.
- Marathon Trail Barcelona απόστασης 42 km και ±1.500m θετικής υψομετρικής.
- Long Trail Barcelona απόστασης 69 km και ±2.750m θετικής υψομετρικής.
- Ultra Trail Barcelona απόστασης 100 km και ±4.500m θετικής υψομετρικής.

Περισσότερα...

Εκδρομή για συμμετοχή στον 8ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

Ο Σύλλογός μας διοργανώνει το Σάββατο στις 20 Σεπτεμβρίου 2014 ομαδική εκδρομή με διανυκτέρευση στην Πόλη των Ιωαννίνων προκειμένου να συμμετάσχει στον
"8ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων" 30 χλμ και στους παράλληλους αγώνες Δρόμου: 10 χλμ. και δυναμικού βαδίσματος 30 χλμ, που θα διεξαχθούν την Κυριακή το πρωί της επόμενης μέρας.

Περισσότερα...

Εκδρομή για συμμετοχή στον 3ο Εορδαικό ημιμαραθώνιο

Ο Σύλλογός μας διοργανώνει το Σάββατο στις 4 Οκτωβρίου 2014 ομαδική εκδρομή με διανυκτέρευση στην Πτολεμαίδα Κοζάνης προκειμένου να συμμετάσχει στον
3ο Εορδαικό ημιμαραθώνιο δρόμο καθώς επίσης και όσοι το θελήσουν στον μαζικό λαϊκό αγώνα δρόμου 8.000 μέτρων, που θα διεξαχθούν την Κυριακή το πρωί της επόμενης ημέρας.

Περισσότερα...