18ος Άκτιος Ημιμαραθώνιος Δρόμος, Κυριακή 1 Οκτωβρίου, Βόνιτσα

Ο σύλλογό μας κατόπιν επικοινωνίας με τους διοργανωτές του Άκτιου Ημιμαραθώνιου Δρόμου εξασφάλισε για τα μέλη μας δωρέαν μετακίνηση με Λεωφορείο το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου το πρωί από Ξάνθη, δεξίωση – δείπνο το Σάββατο βράδυ στην παραλία της Βόνιτσας. μπουφές για όλους τους Αθλητές την Κυριακή μετά τον αγώνα και δωρεάν κάλυψη ξενοδοχείου για τους αθλητές (Η μοναδική επιβάρυνση είναι τα 10 ευρώ εγγραφής για τους αθλητές-τριες που θα λάβουν συμμετοχή στον αγώνα του Ημιμαραθωνίου).

Για να τύχουμε τα ευεργετήματα της διοργάνωσης προς τον σύλλογό μας απαιτείτε η συμμετοχή τουλάχιστον 25 αθλητών μας.

Καλούνται λοιπόν τα μέλη,  το συντομότερο δυνατόν και αυστηρώς έως την Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017 όσοι πραγματικά ενδιαφέρονται να μας αποστείλουν στο email του συλλόγου την πρόθεση συμμετοχής  στην εκδρομή, δηλώνοντας παράλληλα με το ονοματεπώνυμο και τον αγώνα συμμετοχής.  Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 1  Οκτωβρίου θα διεξαχθούν παράλληλα με τον Ημιμαραθώνιο, λαϊκός δρόμος 5.000 μέτρων και αγώνας 1000 μέτρων για παιδιά Δημοτικού. 

Περισσότερα...

Ομαδική Εκδρομή και Εγγραφή Μελών για την συμμετοχή στον 11ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων και στους παράλληλους αγώνες

Ο Σύλλογός μας προτίθεται να διοργανώνει το Σάββατο στις 16 Σεπτεμβρίου 2017 ομαδική εκδρομή με διανυκτέρευση στην Πόλη των Ιωαννίνων προκειμένου να συμμετάσχει στον "11ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων" 30χλμ. και στους παράλληλους αγώνες Δρόμου: 10χλμ. και δυναμικού βαδίσματος 30χλμ, που θα διεξαχθούν την Κυριακή το πρωί της επόμενης μέρας.

Στην περίπτωση που πραγματοποιηθεί η ομαδική εκδρομή και αυτό θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των δηλώσεων συμμετοχής και από την πλέον συμφέρουσα τιμή ανά άτομο που θα τύχουμε, υπάρχει και η δυνατότητα εγγραφής μελών μας και για τον αγώνα των 5χλμ ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 16/09/2017 και ώρα 18:30 μ.μ.

Η έκπτωση που μας παρέχεται κατόπιν επικοινωνίας μας με την διοργάνωση, χωρίς όμως αυτό να δημοσιευτεί επίσημα, είναι η χαμηλή αναγραφόμενη τιμή για τα μέλη των συλλόγων δρομέων (ΕΟΛΣΜΑ-Υ) χωρίς περιορισμό χρόνου και είναι:

  • Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, Δυναμικό Βάδην 30χλμ.: 12 ευρώ.
  • Αγώνας Δρόμου 10χλμ: 10 ευρώ.
  • Αγώνας Δρόμου 5χλμ: 6 ευρώ.

Περισσότερα...

Εκδρομή για συμμετοχή στον 2ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Αδριανούπολη-Καστανιές

Ο Σύλλογός μας, σε συνεργασία με μέλη του συλλόγου δρομέων (ΣΔΥ) Θεσσαλονίκης, διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά, το Σάββατο στις 13 Ιουνίου 2015 διήμερη ομαδική εκδρομή, προκειμένου να συμμετάσχει στον 2ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Αδριανούπολη-Καστανιές ο οποίος γίνεται στα πλαίσια της Ελληνο-Τουρκο-Βουλγαρικής Φιλίας με σύνθημα «Τρέχουμε για την Φιλία» και που θα διεξαχθεί την Κυριακή το πρωί στις 14 Ιουνίου.

Περισσότερα...

Ανακοίνωση ημέρας και ώρας αναχώρησης εκδρομής με πούλμαν των Xanthi Runners στο Δίον Πιερίας για την συμμετοχή στον 6ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο «ΔΙΟΝ»

Αγαπητά Μέλη Φίλοι Δρομείς,
Σε συνέχεια της ανακοίνωσης μας για την ανωτέρω εκδρομή σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα.
Όσοι θα συμμετάσχετε στην μονοήμερη εκδρομή μας για το Δίον της Πιερίας προκειμένου να συμμετάσχετε στον 6ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο «ΔΙΟΝ» παρακαλείστε την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 το πρωί, να βρίσκεται μπροστά στο κατάστημα delivery Orange που βρίσκεται στο 2ο χλμ. Ξάνθης – Καβάλας. Η αναχώρηση θα γίνει ακριβώς στις 06:00 ώρα το πρωί. Παρακαλείστε να είστε έγκαιρα στο σημείο αναχώρησης για την ομαλή πραγματοποίηση της εκδρομής.

Σας γνωρίζουμε ότι το συνολικό κόστος για κάθε Δρομέα είναι 20 ευρώ περίπου και περιλαμβάνει:
Μετάβαση - επιστροφή των Δρομέων, Ξάνθη – Δίον Πιερίας (πούλμαν 20 θέσεων-πλήρες)

Εκδρομή στο Δίον Πιερίας για συμμετοχή στον 6ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο «ΔΙΟΝ»

Ο Σύλλογός μας διοργανώνει την Κυριακή στις 8 Μαρτίου 2015
ομαδική εκδρομή αυθημερόν με Λεωφορείο στο ΔΙΟΝ της Κατερίνης προκειμένου να συμμετάσχει στον 6ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο «ΔΙΟΝ» καθώς επίσης και όσοι το θελήσουν στον παράλληλο αγώνα των 5 χλμ «Σωτήριος Ζγιάλτος», που θα διεξαχθούν την Κυριακή το πρωί της ίδιας μέρας. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:30 π.μ. για τον Ημιμαραθώνιο και 10:40 για τον αγώνα 5 χλμ.
Για να θεωρείται έγκυρη η συμμετοχή, καλούνται τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου καθώς και εκείνοι που θέλουν να συμμετάσχουν απλά ως εκδρομείς, να εκδηλώσουν την συμμετοχή τους έως το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου στο κατάστημα Φάρμα (Πυργελής Ιωάννης) Καπνεργατών & Ναυαρίνου Γωνία και στο ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων προσκομίζοντας συμπληρωμένη την παρακάτω αίτηση συμμετοχής και το κόστος συμμετοχής του αγώνα που είναι: 5€ για τον Ημιμαραθώνιο. Ο αγώνας των 5 χιλιομέτρων είναι Δωρεάν αλλά απαιτείτε και σε αυτόν η συμπλήρωση της αίτησης.

Περισσότερα...

Εκδρομή στη Βαρκελώνη

Οι Xanthi Runners προτίθενται να οργανώσουν εκδρομή στην Βαρκελώνη, την πρωτεύουσα της Καταλονίας στην Ισπανία, για τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στους αγώνες Ultra Trail Barcelona 2015 αλλά και για αυτούς που θέλουν να εκδηλώσουν την συμμετοχή τους ως εκδρομείς. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις 25 Απριλίου, αναφέρονται στους δρομείς ορεινού τρεξίματος και περιλαμβάνουν τα τέσσερα παρακάτω αγωνίσματα:
- Speed Trail Barcelona απόστασης 21 km και ±750m θετικής υψομετρικής.
- Marathon Trail Barcelona απόστασης 42 km και ±1.500m θετικής υψομετρικής.
- Long Trail Barcelona απόστασης 69 km και ±2.750m θετικής υψομετρικής.
- Ultra Trail Barcelona απόστασης 100 km και ±4.500m θετικής υψομετρικής.

Περισσότερα...